(2018)半岛在线注册英语阅读理解精读100篇(高分版)2(9)
本站小编 半岛在线注册/2018-11-25
美国的智囊机构美国企业协会的Peter Wallison指出,如果供应商和顾问也被卷入共同起诉中,那就不再需要在美国发行股票来招致证券债务。任何地方的任何公司,只要和美国公司做生意,就必须承担这些交易以后可能会被认为有欺诈性的风险,而这向来是律师们的拿手好戏。
TEXT FOUR
How fair are juries? A study published this week offers timely support for a system that used to be regarded as one of the bulwarks of an Englishman's civil liberties but has come under increasing attack of late. In England, unlike America, juries no longer decide most civil trials. And now the government is pushing a bill through Parliament to abolish them in complex fraud cases.
In America the selection of jurors acceptable to both the prosecution and the defence sometimes takes longer than the trial itself. The process can involve exhaustive interviews about prospective jurors' beliefs and prejudices. But in Britain jurors are selected randomly from the 94 Crown Court catchment areas in England and Wales. Most accept the call, and there is little chance to challenge a juror unless he actually knows the defendant. This has not prevented assertions that English juries produce verdicts that are racially biased because they do not accurately reflect society's ethnic mix.
A four-year study by a team at the University of Birmingham's law school, led by Cheryl Thomas, has shown those charges to be largely a myth. In over 95% of the 84 Crown Courts that were surveyed, ethnic minorities were not under-represented among either those summoned for jury service or those actually serving as jurors. Members of ethnic minorities and whites were equally willing to do jury service and to support the jury system.
The study punctured another myth, too, that juries are largely made up of the retired and the unemployed. Women, young people and self-employed folk were all fully represented, the report's authors concluded. And far from shirking jury duty, fancy people in fancy jobs were found to be more conscientious than others, if anything. All in all, jury pools seem to reflect the local population quite closely in terms of race, gender, age and background.
Yet the perception of racial bias is not always unfounded. In London, where 45% of ethnic minorities live and a quarter of all jurors serve, juries are always racially mixed. But in 74 of the 94 court-catchment areas, ethnic minorities, though sometimes concentrated in pockets, make up less than 10% of the population overall. They therefore have little chance of being selected for jury duty.
Ms. Thomas and her team chose to study racially-mixed juries to see whether a defendant's race influenced deliberations. Contrary to widespread belief, no discrimination was found. In an elaborate case simulation at London's Blackfriars court, which involved more than 300 jurors on 27 juries, the verdicts were all remarkably similar, regardless of whether the defendant was black, Asian or white. This does not mean that a defendant's race did not influence individual jurors. Black and Asian jury members tended to show more leniency toward black defendants, whereas white jurors were usually softer on white defendants. But these individual biases did not affect the collective verdicts of the juries. 10 of 12 jurors must usually agree for a verdict to be reached, so individual biases cancelled each other out.
Lord Falconer, the newly-styled justice secretary, hailed the report as a vindication of juries, which he believes are “utterly vital to our justice system”. This has not, apparently, changed his and the government's determination to abolish juries for complex and lengthy fraud trials, however—despite the opposition of most lawyers, civil-liberties groups and the vast majority of the British public.
1. The government of Britian wants to abolish juries in complex fraud cases probably because _____.
[A] juries no longer make verdict on civil trials
[B] the system of juries has been under increasing attack
[C] juries do not accurately reflect society's ethnic mix
[D] the selection of jurors is too complex
2. From the study by the team led by Cheryl Thomas, we may make the following conclusions except _____.
[A] the juries reflect society's ethnic mix
[B] the juries could fully represent people of all walks of life
[C] the juries are made of members of whites and ethnic minorities of equal number
[D] the juries make verdicts without discrimination
3. About the racial bias of juries, which one of the following statements is TRUE?
[A] Racial bias is often counterbalanced with each other among individual jurors, resulting in a fair verdict.
[B] The jurors have almost none individual discrimination toward the defendant.
[C] Racial bias exists in individual jurors but is seldom reflected in their final personal judgment.
[D] The jurors are not affected by their individual bias.
4. In the eyes of most Englishmen, the verdicts by juries are _____.
[A] immune from discrimination
[B] influenced by their prejudices
[C] fair enough
[D] influenced by the defendant
5. Towards the determination to abolish juries for complex fraud trials, Lord Falconer's attitude can be said to be _____.
[A] supportive
[B] opposing
[C] indifferent
[D] dubious
文章剖析
这篇文章介绍了英国欲取消诈骗案件中的陪审团的情况以及相关的研究。第一段讲述目前政府在考虑废除英国的陪审团体制;第二段讲述英国民众对于陪审团的看法;第三段和第四段讲述某小组的研究成果表明英国民众对于陪审团的看法是错误的;第五段讲述陪审团的人员组成中存在的一些偏颇;第六段讲述陪审团的裁决不会受到偏见的影响;第七段讲述目前取消陪审团的进展情况。
词汇注释
bulwark n. 壁垒,防御
catchment n. 流域,区域
puncture v. 刺破,突然破坏
shirk v. 逃避,推卸
conscientious adj. 尽责的
leniency n. 宽大,仁慈,温和
难句突破
① This has not prevented assertions that English juries produce verdicts that are racially biased because they do not accurately reflect society's ethnic mix.
主体句式:This has not prevented assertions that...
结构分析:这是一个复合句,that引导的是定语从句,修饰前面的assertions;在该定语从句中又有一个that引导的定语从句,修饰verdicts;because引导的是主句的定语从句中的状语从句。
句子译文:但是即使这样,还是有人难免认为英国陪审团所作出的裁决具有种族偏见,因为陪审团不能准确地反映社会的种族混合情况。
② In an elaborate case simulation at London's Blackfriars court, which involved more than 300 jurors on 27 juries, the verdicts were all remarkably similar, regardless of whether the defendant was black, Asian or white.
主体句式:... the verdicts were all... similar...
结构分析:这是一个复合句,开头的介词短语是句子的状语;在该状语中,which引导的非限定性定语从句修饰前面的case。
句子译文:在伦敦Blackfriars法庭的一次精心设计的模拟案件中,有27个陪审团的300多个陪审员参加,不管被告是黑人、亚洲人还是白人,裁决都非常相似。
题目分析
1. The government of Britian wants to abolish juries in complex fraud cases probably because _____.
[A] juries no longer make verdict on civil trials
[B] the system of juries has come under increasing attack
[C] juries do not accurately reflect society's ethnic mix
[D] the selection of jurors is too complex
1. 英国政府要在复杂的诈骗案件中取消陪审团,可能是因为 _____。
[A] 陪审团在民事案件中不再作出裁决
[B] 陪审团制度不断受到攻击
[C] 陪审团不能准确地体现社会种族混合的情况
[D] 陪审团的选择过于复杂
答案:B 难度系数:☆☆☆
分析:推理题。第一段提到了英国政府正在将取消诈骗案件中的陪审团的提议提交国会,这句话前面提到陪审团制度正备受非议,后面又多次提到大众对陪审团的偏见,认为存在歧视现象。因此可以推断,之所以要取消陪审团,可能就是因其受到责难。因此,选项B符合题意。
2. From the study by the team led by Cheryl Thomas, we may make the following conclusions except _____.
[A] the juries reflect society's ethnic mix
[B] the juries could fully represent people of all walks of life
[C] the juries are made of members of whites and ethnic minorities of equal number
[D] the juries make verdicts without discrimination
2. 根据Cheryl Thomas领导的小组的研究,我们可以得出以下除 _____ 外的结论。
[A] 陪审团反映了社会上的种族混合的情况
[B] 陪审团可以充分代表各行各业的人
[C] 陪审团由数量相同的白人和少数民族人士组成
[D] 陪审团作出的裁决没有偏见
答案:C 难度系数:☆☆
分析:细节题。选项A,从第三段可以看出,陪审团的人员构成体现了这种民族混合。选项B,从第四段可以看出,不论陪审员是何种族、年龄、背景等,陪审团都充分代表了;选项C,第三段只提到白人和少数民族都愿意参加陪审工作并支持陪审制度,但并未说明二者人数相同,而且从第五段可以看出,有些地区的少数民族人数过少,因而就没有参与的机会,因此该选项的说法错误;选项D,从第六段可以看出这一点来。因此,答案为C。
3. About the racial bias of juries, which one of the following statements is TRUE?
[A] Racial bias is often counterbalanced with each other among individual jurors, resulting in a fair verdict.
[B] The jurors have almost none individual discrimination toward the defendant.
[C] Racial bias exists in individual jurors but is seldom reflected in their final personal judgment.
[D] The jurors are not affected by their individual bias.
3. 关于陪审团的种族偏见,下列哪个陈述是正确的?
[A] 由于陪审团成员之间的种族歧视往往会互相抵消,因此最后的判决是公正的。
[B] 陪审员对于被告基本上没有个人偏见。
[C] 陪审员都有自己的种族偏见,但很少体现在他们最终的个人判断上。
[D] 陪审员不会受到他们个人偏见的影响。
答案:A 难度系数:☆☆☆☆
分析:细节题。根据文章中研究小组所做的研究,个人陪审员对于被告的裁定是会受到个人偏见的影响的,但陪审团整体作出的裁决却不会受到影响。因此,选项 A是正确的。选项C看上去与选项A的表述差不多,但是其错误在于personal judgment,其实陪审员的个人判断也受到了个人种族偏见的影响,只是最终的审判结果在众人的综合作用下是公正的。D是错误的。选项C在文章第五段提到了,在一些地区其实存在着一些不平等。因此,正确答案为A。
4. In the eyes of most Englishmen, the verdicts by juries are _____.
[A] immune from discrimination
[B] influenced by their prejudices
[C] fair enough
[D] influenced by the defendant
4. 在大多数英国人眼中,陪审团所作出的裁决是 _____。
[A] 不受偏见影响的
[B] 受到他们偏见的影响
[C] 非常公正
[D] 受到被告的影响
答案:B 难度系数:☆☆☆
分析:推理题。文章第一段就提到,有人认为陪审团不能充分反映各民族的利益;而文章第六段又提出,和广泛的看法相反的是,裁决没有受偏见的影响。那么,公众认为他们的裁决受到其偏见的影响。因此,答案为B。
5. Towards the determination to abolish juries for complex fraud trials, Lord Falconer's attitude can be said to be _____.
[A] supportive
[B] opposing
[C] indifferent
[D] dubious
5. 对于在复杂的诈骗案件中取消陪审团的决议,Falconer阁下的态度是 _____。
[A] 支持的
[B] 反对的
[C] 中立的
[D] 不确定的
答案:B 难度系数:☆
分析:推理题。最后一段提到,Falconer阁下将该报告视为对陪审团的辩护,hail一词也表明了他欢迎的态度,而他的话也表明了他支持报告的结论,反对取消陪审团的决议。因此,答案为B。
参考译文
陪审团的公平程度如何呢?本周公布的一项调查为一项体制提供了及时的支持,该体制原来被认为是保障每个英国公民的自由的制度,但是近来却受到了不断升温的攻击。与美国不同的是,在英国,陪审团不再裁决民事案件。目前政府正在试图使一项议案获得议会同意,从而在复杂的诈骗案件中取消陪审团。
在美国,陪审员既要被原告方接受也要被被告方接受,选择陪审员花去的时间有时比审判本身花费的时间还要长。选择陪审员的程序还包括对陪审员信仰及偏见的详尽询问。但是在英国,陪审员却是从英格兰和威尔士94个刑事法庭管辖的区域中随机选取的。大多数人都接受传唤,除非本人确实认识被告,否则陪审员很少会遭到质问。但是即使这样,还是难免有人认为英国陪审团所作出的裁决具有种族偏见,因为陪审团不能准确地反映社会的种族混合情况。
伯明翰大学法律学院Cheryl Thomas领导的一个小组进行了一项长达四年的研究,该研究表明,这些指控大多都是莫须有的。接受调查的84个刑事法庭中,有95%充分代表了少数民族,不管这些人是被临时召集过去的还是真正的陪审团成员。少数民族和白人都愿意从事陪审工作并支持陪审团制度。
该研究还破除了另外一个说法:陪审团大多由退休和失业人士组成。研究报告的作者称,妇女、青年和自由职业者在陪审团中都占有一席之地。那些从事特殊行业的人士从不推卸陪审员的责任,而是比其他人更加尽责。总而言之,陪审团在种族、性别、年龄和社会背景上所反映的情况都和当地居民一致。
但是种族偏见的情况也时有发生。伦敦生活着45%的少数民族,有1/4的陪审员在服务,因此陪审团经常是由各个种族的人士组成的。但是94个法庭管辖的区域中,有74个少数民族虽然有时会聚集在某处,但是只占这些地区总人口的不到10%。因此,他们几乎没有机会被选中来参与陪审工作。
Thomas女士及其团队选择研究各种族人士混合的陪审团,以了解被告的种族是否会影响陪审团的审议。和人们普遍的想法相反,其实不存在任何偏见。在伦敦Blackfriars法庭的一次精心设计的模拟案件中,有27个陪审团的300多个陪审员参加,不管被告是黑人、亚洲人还是白人,裁决都非常相似。但这并不说明被告的种族不会影响单个陪审员。黑人和亚洲人陪审员对黑人被告更为宽容,而白人陪审员对于白人被告相对温和。但是这些个人偏见并不会影响整个陪审团的裁决。12个陪审员中必须有10个同意某个裁决,因此个人偏见会互相抵消。
新式司法秘书Falconer阁下将该报告作为对陪审团的辩护,他认为这“对于我们的司法体系是非常重要的”。显然,报告还没改变他和政府在复杂而漫长的诈骗案审理中取消陪审团的决定,尽管大部分律师、公民自由组织和英国大部分民众都持反对意见。
Unit 9
TEXT ONE
Facebook is one of the most widely observed and discussed stocks in the world, even though it just went public in May. Since falling by more than 40 percent from its IPO price of $38, Facebook today closed at $22.36, up $2.50, or just more than 12 percent, on the day.
Why does this one day of trading matter for the long-term success of the company—and, perhaps more importantly, the market's perception of its future profitability? That's because today, some 804 million shares held by early investors were freed up for sale.
These limits on when initial shareholders and employees are allowed to sell are designed to reassure later investors that there won't be a stampede of early sellers that will drive down the stock price. Even if these initial investors and employees are not particularly pessimistic about the company's future prospects, they may just want the money immediately and bring down the price too low. One major Facebook shareholder who is not affected by any lockup expirations is CEO and founder Mark Zuckerberg, who promised in September not to sell any of his Facebook stock for at least a year.
Past lockup expirations, even though they were considerably smaller than today's release of more than 800 million shares, resulted in sizable declines in Facebook's stock price. Just this Monday, Facebook stock declined to $18.87 in intraday trading on concerns about the lockup expiring. But today, instead of seeing the 5 or 6 percent drop one might expect from previous expirations, investors held steady. And even though the volume of trading this morning was very high, the stock still gained value, outperforming the Dow, the NASDAQ, and an index of technology stocks.
Some market analysts attributed the buying to pent-up demand for Facebook, which some traders think has reached a bottom in terms of its stock price. If that were the case, more stock available at the current price would lead to more buying. When the market (and early investors) were more pessimistic about Facebook's stock price, more stock just meant more opportunities to sell, which led to those large one-day dips.
The reason why this lockup expiration didn't result in a sell-off could be genuine optimism about Facebook's profitability. Its third-quarter earnings, released late last month, beat expectations and showed steady revenue growth and a user base quickly shifting to mobile phones. If stock markets really were efficient, the effects of these lockup expirations could be “priced in.” And as a result, there wouldn't be so much volatility on the actual days the shares became available. If investors really think Facebook's future earnings will be higher, they should have bought accordingly, regardless of the lockup. Same with those Facebook bears who sold on the first two expirations.
But here's an alternate explanation. Maybe the stock went up because Facebook's prospects look pretty good. If there's one company whose very real success (being by far the largest social network in the world) is constantly overlooked in favor of an obsession over the day-to-day moves of its stock, it's Facebook. Now if only Facebook could figure out a way to get people to pay attention to mobile ads. That would be a real story.
1. This one day of trading is important for the company's long-term success mainly because _____.
[A] the trade volume will account for the biggest share of the total stock returns of the year
[B] some 804 million shares held by early investors were freed up for sale
[C] Facebook is one of the world's most observed companies
[D] this day of trading will damage the initial shareholders' and employees' interests
2. Which of the following is NOT the reason for the large one-day dips?
[A] More stocks at low prices led to more buying, which turned to be selling when market was not good.
[B] When the market was more pessimistic about Facebook's stock price, more stocks just meant more opportunities to sell.
[C] Lockup expirations stocks led to the one-day dips.
[D] Lack of new investors.
3. The word “pent-up” (Line 1, Paragraph 5) most probably means _____.
[A] depressed
[B] repressed
[C] imperative
[D] pressing
4. The fact that the lockup expiration didn't result in a sell-off implies that _____.
[A] there would be much volatility on the actual days the shares became available
[B] previous investors have an obscure attitude toward Facebook's profitability
[C] Facebook has a pretty good future
[D] investors don't care about the lockup expiration
5. About “That would be a real story”, which one of the following is NOT true?
相关话题/阅读理解
(2018)半岛在线注册英语阅读理解精读100篇(高分版)1
目录 前言 写给半岛在线注册阅读理解想考高分的人 Unit 1 Unit 2 Unit 3 Unit 4 Unit 5 Unit 6 Unit 7 Unit 8 Unit 9 Unit 10 Unit 11 Unit 12 Unit 13 Unit 14 Unit 15 Unit 16 Unit 17 Unit 18 Unit 19 Unit 20 Unit 21 Unit 22 Unit 23 Unit 24 ...英语资料 本站小编 半岛在线注册 2018-11-25闽南师范大学2019年文学理论与阅读理解半岛在线注册大纲
2019年文学理论与阅读理解考试大纲一、基本内容主要考察学生对文学理论基本知识的掌握程度、学生在文本解读过程中运用文学基本理论的能力、针对实际的阅读现象如何进行分析问题和解决问题的能力等。具体主要考察内容如下:1.文学文本构成及文本分析;2.对文学话语特征的把握;3.读者反应及接受理论。二、主要参考 ...专业课大纲 本站小编 半岛在线注册 2018-11-04厦门大学1998年半岛在线注册真题-阅读理解与英美文学基础知识
厦门大学1998年硕士研究生入学考试阅读理解与英美文学基础知识下载 ...专业课半岛在线注册经验 本站小编 FreeKaoyan 2018-01-22厦门大学1999年半岛在线注册真题-阅读理解与英美文学基础知识
厦门大学1999年硕士研究生入学考试阅读理解与英美文学基础知识下载 ...专业课半岛在线注册经验 本站小编 FreeKaoyan 2018-01-22厦门大学2000年半岛在线注册真题-阅读理解与英美文学基础知识
厦门大学2000年硕士研究生入学考试阅读理解与英美文学基础知识下载1下载2 ...专业课半岛在线注册经验 本站小编 FreeKaoyan 2018-01-22厦门大学2001年半岛在线注册真题-阅读理解及语言学、英美文学基础知识
厦门大学2001年硕士研究生入学考试阅读理解及语言学、英美文学基础知识下载 ...专业课半岛在线注册经验 本站小编 FreeKaoyan 2018-01-22半岛在线注册英语阅读理解如何破解猜词题?
半岛在线注册英语大纲规定,考生在阅读理解部分要求能读懂选自各类书籍和报刊的不同类型的文字材料,还应能读懂与本人学习和工作相关的文献资料、技术说明和产品介绍等。考生应能:1.理解主旨要义;2.理解文中的具体信息;3.理解文中的概念性含义;4.进行有关的推理、判断和引申 5.根据上下文推测生词 6.理解文章的总体结构及上下文之 ...英语指导 本站小编 半岛在线注册 2018-01-012018半岛在线注册英语阅读理解解题技巧
半岛在线注册英语中的阅读理解题一直是半岛在线注册人英语上的一大难关,题目内容涵盖广、难度大、分数占比也比较高,半岛在线注册界一直流传着这样一句话得阅读者得天下,这并不是空穴来风,恰恰说明了阅读的重要性。在半岛在线注册试卷中,一般有四篇大阅读,每个阅读有五道题,每题2分,共计40分。在题目考察内容上,题型 ...英语指导 本站小编 半岛在线注册 2018-01-012018半岛在线注册英语阅读理解3点提醒及7大命题规律
得阅读者得天下,可想而知阅读理解在整场英语考试中占据了何种地位。在此提醒大家一些关于阅读理解的注意事项,祝愿大家在英语的阅读理解中位于不败之地。提醒一:一个中心,牢记心中做阅读题时要从整体把握,阅读每一段的中心句,找出这个中心句的关键词。解题时要谨记文章的中心主旨和各段落的大意,其实阅读理解考的就是 ...英语指导 本站小编 半岛在线注册 2018-01-012018半岛在线注册英语:阅读理解考前提醒
得阅读者得天下,可想而知阅读理解在整场英语考试中占据了何种地位。小编在此提醒大家一些关于阅读理解的注意事项,祝愿大家在英语的阅读理解中位于不败之地。提醒一:一个中心,牢记心中做阅读题时要从整体把握,阅读每一段的中心句,找出这个中心句的关键词。解题时要谨记文章的中心主旨和各段落的大意,其实阅读理解考的 ...英语指导 本站小编 半岛在线注册 2018-01-012018半岛在线注册英语:阅读理解如何破解猜词题
半岛在线注册英语大纲规定,考生在阅读理解部分要求能读懂选自各类书籍和报刊的不同类型的文字材料,还应能读懂与本人学习和工作相关的文献资料、技术说明和产品介绍等。考生应能:1.理解主旨要义;2.理解文中的具体信息;3.理解文中的概念性含义;4.进行有关的推理、判断和引申 5.根据上下文推测生词 6.理解文章的总 ...英语指导 本站小编 半岛在线注册 2018-01-01半岛在线注册英语阅读理解如何破解猜词题
半岛在线注册英语大纲规定,考生在阅读理解部分要求能读懂选自各类书籍和报刊的不同类型的文字材料,还应能读懂与本人学习和工作相关的文献资料、技术说明和产品介绍等。考生应能:1。理解主旨要义;2。理解文中的具体信息;3。理解文中的概念性含义;4。进行有关的推理、判断和引申 5。根据上下文推测生词 6。理解文章的总 ...英语指导 本站小编 半岛在线注册 2018-01-01(2017)半岛在线注册英语阅读理解精读100篇(基础版)在线阅读 印建坤 第5部分
Unit 78 There was a time when big-league university presidents really mattered. The New York Times covered their every move. Presidents, the real ones, sought their counsel. For Woodrow Wilson and Dwight Eisenhower, being head of Princeton and Columbia, respectively, was a stepping-stone to the ...英语阅读 本站小编 辅仁网 2017-07-19(2017)半岛在线注册英语阅读理解精读100篇(基础版)在线阅读 印建坤 第4部分
难句突破 If someone&s score places him in a group in which a known proportion has gone on to commit a crime on release from detention, then the risk that person will prove a recidivist is thought to be similar to the risk for the group as a whole. 主体句式:If someone&s score places him in ...英语阅读 本站小编 辅仁网 2017-07-19(2017)半岛在线注册英语阅读理解精读100篇(基础版)在线阅读 印建坤 第3部分
难句突破 One trick, described by Todd Juenger of TiVo as closer to a silver bullet, is to run advertisements that resemble programmesin some cases featuring stars from the show people are trying to watch. 主体句式:One trick is to run advertisements. 结构分析: ...英语阅读 本站小编 辅仁网 2017-07-19
